Gdje Kupiti Nekretninu na Sjevernom Kipru?

Sjeverni Kipar jedno je od najljepših mjesta na Mediteranu, smatra se da ima najkvalitetniju morsku vodu na obali, i poziva sve na ovu privlačnu atmosferu na plaži. Kada zakoračite na pješčanu plažu, osjetite ljetni povjetarac i luksuzne nekretnine po pristupačnim i isplativim cijenama. Nećete napustiti ostrvo bez zadivljujućih zalazaka sunca koji oduzimaju dah i jednog od najtoplijih vremena sa nevjerovatnih 300 sunčanih dana, na rajskom ostrvu neće imati oblačnih dana da se žalite na to. Sjeverni Kipar također je dom jednog od najboljih golf terena na svijetu. Neka od takmičenja u golfu su tamo.

Većina nas je zabrinuta zbog profitabilne investicije u stranoj zemlji, što može imati mnogo nedoumica kao što je da li da kupim nekretninu na Sjevernom Kipru? Da li me to previše košta? Kako to mogu iznajmiti? Sjeverni Kipar još ne poznajem. Da bismo odgovorili na većinu ovih često postavljanih pitanja, duboko ćemo zakopati u kupovinu nekretnine na Sjevernom Kipru kao investiciju.

Realtor Turkey je jedan od vodećih igrača na tržištu konsultantskih usluga i ulaganja u nekretnine. Investitori iz više od 40 zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države, Englesku, Njemačku i Iran, bili su vođeni i konzultirani od strane našeg stručnog investicijskog tima. Vodit ćemo vas kroz cijeli proces kupovine nekretnine na Sjevernom Kipru. Izvucite najbolji potencijal ulaganja uz rentabilnost sa visokim prihodima.

PHOTO 1

Gdje kupiti nekretninu na Sjevernom Kipru?

Ostrvo je podeljeno na dva dela: Južni Kipar i Sjeverni Kipar. Na strani sjevernog Kipra postoji mnogo prijateljskih, povijesnih i vrhunskih naselja u koje možete useliti ili investirati.

Najpopularnije lokacije su:

· Iskele je spokojna četvrt na sjevernom Kipru koja se godinama razvija sa novim luksuznim nekretninama. Ako tražite mir i jedinstvenu dugu plažu, naselje Iskele vam želi dobrodošlicu.

· Kirenija: Jedan od istorijskih okruga poznat po legendarnoj luci Kirenija, dvorcima sa spektakularnim panoramskim pogledom. Na prestižnoj lokaciji se takođe nalaze investicije u luksuzne nekretnine. S druge strane, to je centralna lokacija sa puno kafića, restorana i šopinga, sa lakim pristupom svemu.

· Esentepe: Obalno utočište za one koji traže spokojno susjedstvo raste u ulaganjima u nekretnine za zadivljujuće Mediteransko more, bez sumnje u vezi s ovom lijepom i prijateljskom porodičnom lokacijom.

· Tatlisu: Jedna od najboljih oblasti za investiranje. Tatlisu je sofisticiran, spokojan, i otkrijte dizajnirane nekretnine, zajedno sa povijesnim mjestima kao što su Osmanska fontana, drevni grad Molulos, toliko toga za istraživanje.

Kolosalna glavna naselja navedena kao vodič za vas da odlučite koja regija se bolje uklapa u vaše potrebe, želje i način života kao novog kupca. Bez obzira da li vam se lokacija ne sviđa, mi ćemo vas preusmjeriti na onu koja vam najviše odgovara.

Neuporedivi pogledi na Sredozemno more su prilika za ulaganje u izvanrednu nekretninu po pristupačnim cijenama, najniži troškovi života, a vruće vrijeme će donijeti na ne samo rajsko ostrvo već i poznato po zdravoj i ukusnoj mediteranskoj kuhinji. Dok pogledate gore kroz susjedna područja, primijetit ćete da su podjednako bezbedna, nivo kriminala u zemlji niži. Obrazovni sistem je pouzdan. Ima puno zabave, zabave i odmora iznad očekivanja.

Ljudi širom svijeta žele se preseliti na Sjeverni Kipar jer ovo ostrvo nudi nevjerovatno miran način života bez stresa i niske troškove života u poređenju sa nekim zemljama u Evropi ili na Bliskom istoku. Prekrasne mediteranske tirkizne vode i ljupki pogledi samo su podsjetnik da ste odabrali jedno od najboljih mjesta na svijetu za stalni život ili ulaganje.

PHOTO 2

Nemojte misliti da aktivnosti na Sjevernom Kipru uključuju samo kliše plažu. Nebrojene mogućnosti da malo dalje istražite planine i uživate u vožnji biciklom, planinarenju i stazama.

Nikada nemojte biti zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi provodeći  vrijeme u dugim redovima . Saobraćaj na ostrvu je uvijek miran i kontroliran. Grad i sela su u neposrednoj blizini do kojih možete stići za minut vožnje.

Zašto da investiram na Severnom Kipru?

Svijet živi u jednom od najtežih i najdelikatnijih trenutaka, globalna tržišta i ekonomije rade na nestabilnosti zbog korona virusa i sukoba između Rusije i Ukrajine. Bilo je vrijeme kada smo svi bili zaglavljeni kod kuće. Sjećaš li se toga? Bez izlaska i bez ljudskih interakcija, čim je vrijeme prošlo, zagrljaji i susreti su nestali. Tržište nekretnina cveta i širi se tako brzo da broj ponekad može biti nevjerovatan. Na trenutnom tržištu, nekretnine za ulaganje u nekretnine na Sjevernom Kipru porasle su za 20% godišnje u posljednje četiri godine. U 2020-2021, kao posljedica virusa Corona, prosječan godišnji rast od 20% je opao. Očekuje se da će 2022. godine nekretnine na Sjevernom Kipru imati snažan rast između 5-10% ili čak i više ovisno o globalnim tržištima.

Koliko košta nekretnina na Sjevernom Kipru?

Ulaganje u nekretninu sa Realtor Turkey je najbolje što možete učiniti. Centralizirali smo vaš budžet kako bismo maksimalno iskoristili potencijal svake investicije. Glavna prednost kupovine nekretnine na ljupkom ostrvu je što se cijene od 59.000 € do 400.000 € razlikuju, ovisno o lokaciji, karakteristikama, namješteno ili nenamješteno.

Koliko koštaju nekretnine u Iskeleu, Sjeverni Kipar?

 

Stanovi i vile u projektima za prodaju u Iskeleu, Sjeverni Kipar koštaju između 60.000 €-350.000 €. Prilika da plaćate svojim tempom kao ponudu avansa i plana plaćanja do 24 mjeseca.

Koliko koštaju nekretnine u Kireniji, Sjeverni Kipar?

Stanovi i vile u projektima za prodaju u Kireniji, Sjeverni Cipar, cijena je nešto veća u odnosu na kvart Iskele, možete pronaći pristupačne kuće sa cijenama od 60.000 € do 450.000 €. Dostupni su planovi plaćanja sa niskim poreznim stopama i planovima plaćanja do 36 mjeseci.

Koliko koštaju nekretnine u Esentepeu, Sjeverni Kipar?

Vile i stanovi za prodaju u Esentepeu, Sjeverni Kipar u regiji sa panoramskim pogledom na more morat će uložiti između 70.000 € i 350.000 €.

Koliko koštaju nekretnine u Tatlisu, Sjeverni Kipar?

Stanovi i vile u projektima za prodaju u Tatlisu, Sjeverni Kipar nude nevjerovatnu obalu uz more i sofisticiranost i dizajn. Cijena varira od 70.000 €- 530.000 €.

PHOTO 3

Bilo da investirate ili se selite, mi ćemo vas voditi glatko, korak po korak. Nikada nije bilo bolje vrijeme za kupovinu nekretnine na Sjevernom Kipru. Zašto? Prosječna cijena nekretnine je niska u odnosu na druge zemlje, sa niskim troškovima života, niskim održavanjem, ljubaznim i dobrodošlim ljudima i visokim potencijalnim prihodima bez obzira gdje se nalazite u svom domu. Udaljene skrivene plaže što više istražujete ostrvo više vidite.

 

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...